Dnevna doza fotografije
Sonic
Kontakt

Mejl:
sonic(at)globalnet.hr

AjSikJu
31-671-747

Sonic banner

Copyright
Fotografije su intelektualno vlasništvo te se ne smiju kopirati ili koristiti na bilo kojem mediju bez prethodnog odobrenja. Ako želite iskoristiti moje fotografije molim da mi se obratite na mail ili u komentarima.
Citat dana
Nema zapisa.
Banneri
Sonic na ptičici
Ptičica 88:31
Brojač posjeta
606982
Online portfolio
Ovaj blog je preseljen na novu adresu
Pozivam vas da ga pratite na toj adresi, sa puno novog i kvalitetnog sadržaja. Tamo ćete biti preusmjereni za 10 sekundi.
Blog
ponedjeljak, rujan 4, 2006
Bake se pacaju na moru, mama mora radit, a Sonic ima godišnjeg da može u umrijet u garaži firme i niko ga se nebi sjetio najmanje 3 mjeseca. I tak je Mini-me ostal meni na duši cijeli tjedan.

Prvo što sam pokušao je našopati ga na prepad, onak još krmeljavog. Da se riješimo toga što prije i da se riješimo mame i njezinih najvećih briga,a bogami i da se mogu hvalit godinama da sam ja jedini koji ga mogu nahranit bez pol beda. Al ne... 

Nemate pojima kak to malo čudo može jako zatvorit usta. Da sam mu išel mjerit ugriz sigurno bi pobjedil živine za koje bi rekli da su malo više divlje od njega. Ni najbolje oružje kojeg sam se sjetil nije pomoglo. Znate onu.. "Ide avion, otvori usta da sletimo. Ma daj otvori usta, ako nečeš poginut će najmanje 300 ljudi i svi će mislit da je to teroristički napad." Ma kakavi... Kolko se ja sjećam ja sam otvaral usta na to. Al šta su ti današnja djeca. Em su pametnija, em ne sažaljevaju nikog. Ili sam ja fulao nešto u tom uvjeravanju.

I tak dok pokušavaš otvorit jednu rupu, ona druga proradi, a takvog smrada, koji je prošetao stanom, se nebi posramio ni forenzičar sa dugogodinjim iskustvom. Ok... krećemo u akciju. Proračunatim pokretima najboljeg kirurga odstranjujem smrdljivu bombu koja se nekad nazivala pelenom, slavodobitno je stavljam sa strane. Ma sam genije, kaj je tu teško. Jes da malo smrdi al smrdim i ja pa kaj sad... I dok se divim samom sebi Mini-me je ulovio malo slobodno vremena pa si je pročačkal guzicu. 

Kako nisam predvidio tipično muško ponašanje ? Totalno zbunjen jer sad neznam kaj da ga sad hvalim jer je pokazuje naznake pravog muškarca il da mu velim da to baš nije če-će imat komad dreka na ruci, nosim ga u kadu zaboravljajući da ima i onu žlundricu naprijed koja isto tako može uzrokovati neželjene efekte.

Al naučio sam lekciju. Sutra krećem u pancirki ili u srednjovjekovnom oklopu.
sonic @ 23:09 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare